Ondernemend Leiden

 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN ONDERNEMEND LEIDEN. WE ZIJN MOMENTEEL HARD BEZIG MET DE ONTWIKKELING VAN EEN NIEUWE WEBSITE. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Ons doen begint met het denken van ondernemers!

Ondernemend Leiden is opgericht door de ondernemersplatforms Leiden Bio Science Park, Centrummanagement Leiden, Bedrijvig Leiden, BV Leiden en het Ondernemersfonds Leiden. De organisatie zet zich in om het ondernemerschap te stimuleren en de stadsbrede belangen van ondernemers te borgen. Zowel in bestaand als nieuw gemeentelijk beleid. De partners vinden elkaar als het gaat om de thema’s voor een gezamenlijke agenda, te weten:

> bereikbaarheid van stad en regio;
> parkeren;
> ruimte voor bedrijven;
> vestigingsklimaat;
> aansluiting onderwijs arbeidsmarkt.

Aan de bestuurstafel worden de standpunten en strategische aanpak van de gezamenlijke dossiers bepaald. Waar onze inbreng meerwaarde kan opleveren, gaan wij aan de slag met uitbouwen van draagvlak, belangenbehartiging en het sturen in gebiedsontwikkeling en -management. Daarvoor organiseren we regelmatig een overleg, bijeenkomst of kennissessie. Waar nodig wordt er een publiek-privaat project geïnitieerd of georganiseerd om het ondernemerschap en de economische vitaliteit van de stad te stimuleren. De partners van Ondernemend Leiden behouden hun eigen identiteit en verantwoordelijkheid voor de overige dossiers en opereren hiervoor flexibel in wisselende coalities.

Belangrijke documenten: Economische visie,  Ambitiedocument en Manifest

Contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Ondernemend Leiden?

Nico Tates (Voorzitter) : Voorzitter@ondernemendleiden.nl
Erwin Roodhart (Manager Stadsbreed): Erwin@ondernemendleiden.nl

Adres: Stationsweg 26, 2312 AV LEIDEN

 

Agenda
Vorige Maand Volgende Maand
Oktober 19
Ma Di Wo Do Vrij Za Zon
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten beschikbaar.